Aseet


Tehnyt: Tuomas

Tikari

Puolustusase, jota käytetään esim. kun zombi yrittää puraista. Hyödyllinen, sillä näiden avulla voit paeta hyvin vihollista.

Tainnutin


Tätä puolustusasetta voit käyttää vain Jillillä, joka on hänellä mukana koko pelin ajan.

Kranaatti

Todella hyödyllinen puolustusase, jota voit käyttää vain Chrisillä pelatessa. Chris heittää sen zombien suuhun, silloin sinulla on kaksi vaihtoehtoa; joko ampua se suussa oleva kranaatti tai juosta pakoon ja odottaa että se räjähtää. Erityisesti hyödyllinen crimson headeja vastaan.

Beretta M92F Custom

Beretta löytyy Jilliltä heti pelin alussa. Chrisillä löydät Berettan pääaulasta, sen jälkeen kun olet kohdannut ensimmäisen zombien.

Haulikko

Hyödyllinen ase varsinkin huntereita vastaan. Jokaisen perusvihollisen pitäisi kuolla kolmella ammuksella. Löydät haulikon kartanon ensimmäisen kerroksen itäsiivestä, jos pelaat Jillillä, voit mennä hakemaan haulikon heti, mutta jos pelaat Chrisillä, tarvitset broken shotgunin.

Self defence gun


Käytä tätä asetta Tyrantia tai Plant 42:sta vastaan, sillä tähän aseeseen ei löydä mistään ammuksia.

Liekinheitin

Liekinheittimen löytää vain, jos pelaat Chrisillä, se on voimakas ase black tiger –hämähäkkejä vastaan. Tosin, sinun täytyy luopua tästä jotta pääset Lisaa karkuun.

Magnum revolver

Tätä asetta kannattaa käyttää Tyrantia tai Lisa Trevoria vastaan. Magnum Revolver on voimakas ase, ja sen ammuksia löytää todella harvoin. Jillillä pelatessa saat tämän aseen, jos et anna sitä takaisin Barrylle.

Automaattihaulikko

Luonnollisesti parempi kuin perushaulikko, sillä se ampuu nopeammin ja siihen mahtuu enemmän ammuksia. Löydät sen Richardin ruumiilta.

M66 raketinheitin

Pelin voimakkain ase, jonka saat käyttöösi vasta lopputaistelussa. Voit tappaa Tyrantin vain tällä.

Samurai Edge

Näyttää normaalilta pistoolilta, mutta ampuu kolme ammusta kerralla. Bonusase, saadaksesi sen sinun täytyy pelata peli läpi alle viidessä tunnissa, normalilla tai hardilla. Tässä aseessa on loppumattomat ammukset heti.

Raketinheitin

Bonusase. Saadaksesi sen pelaa peli läpi alle kolmessa tunnissa, normalilla tai hardilla. Tässä aseessa on loppumattomat ammukset heti. Se tappaa kaikki viholliset yhdellä ammuksella.

12 kommenttia:

  1. mielestäni samurai edge on huono ase mutta se korvaa silti tavallisen handgunin ja magazinet

    VastaaPoista
  2. Miten self defense gunia muka voi käyttää ku ei löydy pateja?????

    VastaaPoista
  3. Self Defence gun pitää käyttää siihen haihin, joka rupeaa rimpuilemaan vedessä, kun otat gallerian avaimen. Tai sitten voit työntää sen Linuxin sinne veteen, niin se hai kuolee liian hitaasta internetyhteydestä.

    VastaaPoista
  4. Mul on action replay wii ja mul on ihan hulluja koodeja esim sellanen että beretta m92f custom on yhtä voimakas kun raketinheitin

    VastaaPoista
  5. lol jotaa koodei, hankkisit erikoisuudet pelaamal etkä huijaamal.

    VastaaPoista
  6. Koodit pilaa pelin! Ei oo järkee käyttää koodei koskase merkkaa useimmin sitä että haluut helpottaa peliä ja päästä vähemmällä!

    VastaaPoista
  7. Olen samaa mieltä , koodit pilaa just sen jännityksen. Mulla on ihan sama et käytettään koodei muis peleis mut en hyväksy koodejen käyttöä Re peleis

    VastaaPoista
  8. No voi kyynel. Se on jokaisen oma asia, käyttääkö koodeja, vai ei. Ei tarvii tulla urputtaan tänne toisille jostain koodien käytöstä. Ite en tosin oo ikinä käyttäny RE peleissä koodeja. Ja miks sie yks et hyväksy koodien käyttöö RE peleis? Ihan sama ku käyttäis koodeja esim. Call of Dutyssa.

    VastaaPoista
  9. Itse en siedä koodi nulikoita missään. Iha sama onko CoD vai RE. i

    VastaaPoista
  10. eikö magnumin saanut crestien avulla jillillä hautaausmaalta? niin mulle kävi

    VastaaPoista