Henkilöt


Jill Valentine

Jill on S.T.A.R.S.:in Alpha Teamin jäsen. Hän on erittäin älikäs agentti ja hänellä on sekä nopeat refleksit että maalaisjärkeä. Jillille on myönnetty kunniamerkki monesta vaarallisesta tilanteesta missä hänen harkintakykynsä on pitänyt hänet ja muut hengissä.

Chris Redfield

Chris on S.T.A.R.S.:in Alpha Teamin jäsen. Hän on karaistunut veteraani jolla on sekä älyä että ääretöntä voimaa. Hän on suorittanut monia tehtäviä ja selvinnyt kriittisistä tilanteista ja suurista vaaroista.

Barry Burton

Barry on STARSin kokenein jäsen. Hän rakastaa aseita ja tietää niiden käytöstä kaiken. Aseiden lisäksi Barry rakastaa perhettään ja tekisi mitä tahansa heidän turvallisuutensa vuoksi.

Rebecca Chambers

Rebecca on ekspertti kemikaalien ja lääkinnän suhteen. Hän liittyi S.T.A.R.S.:in Bravo teamiin vain 18-vuotiaana. Epätavallisen korkean älykkyytensä vuoksi Rebecca valmistui koulusta paljon ennen ikätovereitaan. Rebecca huolehtii S.T.A.R.S.:in lääkinnästä, eikä tiedä mitkä kauheudet häntä odottavat...

Albert Wesker

Wesker on S.T.A.R.S.:in Alpha teamin johtaja, joka nauttii kollegoidensa kunnioitusta neroutta lähentelevien taktisten kykyjensä vuoksi. Mutta... Sen sijaan että tekisi yhteistyötä tiimikavereidensa kanssa Arklayn murhien selvittämiseksi, Weskerillä onkin muita suunnitelmia... T-viruksen suhteen.

5 kommenttia:

  1. Barry,barry,barry..legenda äijä :D ku se sanoo " Wait, lve found something. Its a weapon!" ja blaa blaa :D

    VastaaPoista
  2. barry on paras miksi ei oo ressu 5 ollenkkaan niin törkeää

    VastaaPoista
  3. barry on kova jätkä "I have this"*pum,pum*

    VastaaPoista
  4. Renake oli todella loistava peli, kuitenkin liian vaikea. Vapaata tallennusta ainoastaan jäin kaipaamaan.

    VastaaPoista
  5. Kun Barry löysi verta pitikö sen vielä erikseen maistaa sitä? Tuskin kukaan ois kaatanut mitään ketsuppia tai mansikkamehua lattialle eiks nii?

    VastaaPoista